Čtvrtek, 11 dubna, 2024
novinky
- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
Rady a NávodyKeramická kamna Tulikivi jsou zdrojem jemného a příjemného tepla

Keramická kamna Tulikivi jsou zdrojem jemného a příjemného tepla

Líbilo by se vám do kamen nakládat pouze jednou za den, a přitom si užívat stále stejně příjemného sálavého tepla? Takové vytápění je nejen úsporné, ale ještě i komfortní, a umožní vám to jedinečná keramická kamna Tulikivi.

Keramická kamna bez krbové vložky
Těšit se z dlouhodobého zdravého sálavého tepla můžete také vy, a navíc velmi efektně dotvoříte styl vaší domácnosti. Moderní keramická kamna Tulikivi zapadnou do tradičních i moderních prostor a dopřejí vám přesně ten komfort, jaký by si přál okusit každý, kdo vytápí dřevem. To znamená čisté vytápění bez kouře v místnosti, bez začmuzených dvířek a rozvířeného prachu. Akumulační kamna jsou mimořádně oblíbená i ze zdravotních důvodů. Jelikož produkují sálavé teplo, lahodí dýchacím cestám alergiky i astmatiky, a co je velmi speciální vlastnost, toto teplo se zaryje i do všech předmětů v domácnosti, i do zdí stěn, dokonce i přímo pod kůži, což lahodí našim receptorům. Už žádné bitvy o nejlepší místo u pece. Keramická kamna Tulikivi produkují teplo do prostoru rovnoměrně, takže nikdo nezůstane zkrácen o svou „dávku“.

Navrhněte si svoji keramickou pec
Není kamna jako kamna. Tulikivi keramická kamna však určitě nezklamou, protože jsou obložena materiálem podobným mastku, který charakterizuje vysoká tepelná vodivost. Podle toho, jak velký prostor potřebujete vytopit, si umíte dát vyrobit keramickou kamna na míru. Pohrát si ovšem víte is jejím designem. Zajisté jste již prolistovali spoustu katalogů, abyste dokázali zhodnotit, který model kamen sedne vaší domácnosti či víkendového domu jako ulitý, i co se týče barevného provedení keramických kamen Tulikivi. Rozhodnout se můžete také pro kombinaci keramického obkladu a omítky a výsledkem bude vždy originál, který bude těšit jen vaše oči au nikoho na podobný nenarazíte.

Tulikivi keramické pece šetří dřevem i teplem
Přikládat do pece jen jednou za 20 hodin? To už dnes není sen, ale realita. Moderní keramická kamna Tulikivi jsou tak šetrná k teplu, že jej dokážou vyprodukovat již během dvou hodin a zadrží ho až na přibližně 20 hodin. Přesně po takovém tepelném zdroji jste pátrali už léta – abyste si vytápění užili a zároveň byli šetrní k přírodě i vašim financím. Investice do kvalitní keramické pece se vám stonásobně vrátí. Kamna, která je postavena profesionálně, skutečně vydrží sloužit desítky let.

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper